O decizie fără precedent a fost luată în capitala României: bucureştenii vor primi apa caldă cu porţia. Mai precis, apa caldă va curge la robinete doar ziua. Este o propunere făcută de Primăria Capitalei și acceptată de conducerea RADET. Astfel, între orele 22.00 și 5.00, nu va mai fi furnizată apa caldă. Ambele servicii nu vor mai fi furnizate simultan.

Am râs de mi-am fracturat maxilarul. Ceaușescu ar fi invidios pe așa decizii, luate pe spatele celor ce de altfel, sunt obligați să rămână racordați la rețeaua centralizată de termoficare, iar imbecilul de Oprescu caută soluții pentru a-i obliga pe cei cu centrale de apartament să se reîntoarcă la RADET, pentru a face mizeria aia mai atractivă pentru vânzare.

Rămâne ca Electrica să furnizeze electricitate rațional, cu pauze de câteva ore pe zi plus oprit complet noaptea, când nu ai nevoie de lumină, E-on să dea gaz doar dacă are în plus față de ce a furat varujan vosganian și tot așa.

L-ați votat, îl meritați.
Să vă trăiască.
Așa cum la Timișoara trăiește alt imbecil, Nicolae Robu, care a decis că în codul rutier sensul giratoriu e greșit.
Așa că a definit el altul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.