Observ la articolul cu FRF-ul că suntem cu adevărat o țară de comuniști, care adoră să li se interzică lucruri, pentru ca nu cumva să se întâmple ceva rău.

Sclavilor, eu, cetățean rromân, civilizat, vreau să intru la un meci cu un afiș.

Eu, cetățean rromân civilizat, vreau să intru pe stadion și să pot bea o bere în timp ce mă uit la meci, așa cum e pe toate stadioanele civilizate din lume, inclusiv din SUA.

Eu, cetățean rromân civilizat, nu vreau să fiu pipăit la intrarea în stadion, pentru ca nu cumva să introduc arme contondente.

Eu, cetățean rromân civilizat, vreau să îmi pot lua familia și să merg la meci. Vreau să pot cumpăra și 3 bilete dacă vreau. Vreau să îmi pot duce prietena la stadion fără să mi-o pipăie un țăran paznic, cu 4 clase.

Eu, cetățean rromân civilizat, vreau să pot să îmi iau steagul meu de 4 metri de la revoluție și să îl pot flutura pe țeava lui de plastic, tot de la revoluție.

ȘI AȘA CA MINE SUNT MAJORITATEA CELORLALȚI CETĂȚENI RROMÂNI CIVILIZAȚI.

PENTRU CĂ, SCLAVILOR, CEI CARE SE ÎMBATĂ CA PORCII, ÎNJURĂ ȘI SE BAT, SUNT O MINORITATE.
Nu vreau să fiu eu asuprit și să mi se taie din libertățile fundamentale pentru o minoritate. Acea minoritate să fie controlată. Vezi că înjură, ia-l și arestează-l. Vezi că e beat, ia-l și dă-l afară. Asigură suficient personal pentru asta, echipează cu camere de luat vederi toate tribunele. Dă legi pentru asta și asigură-te că sunt respectate.

Nu se face asta pentru că e mai ieftin să îi bagi pe toți în aceeași oală și să zici gata, am preîntâmpinat orice violență. E mai ușor să controlezi mulțimea și să preîntâmpini orice problemă, nu? Chiar și cu prețul lipsirii de libertățile fundamentale. Iar voi sunteți de acord, pentru că simțiți astfel că statul are grijă de voi, statul e mare, e drept și bun.

Sclavilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.