Problema este că o ţeapă auto o iei doar şi numai doar dacă vrei. Pentru că altfel, ai prieteni care te avertizează, ai şi bunul simţ care face acelaşi lucru. ori tu, dacă nu vrei să vezi, nimeni nu te poate obliga.
Exemplu:

Se ia retardul de pe acest forum

BMW 730i .vs. Peugeot 407 SW 2.0 HDi
daca ati fi in locu meu ati face acest schimb plus diefernta de 10 mi de euro.se merita?

În traducere, pentru că e extrem de analfabet, cineva se oferă să îi dea un BMW contra unui Peugeot, plus 10 000 diferenţă. Omul simte şi el că aşa ceva e ireal şi nu are cum să fie ceva normal, aşa că întreabă pe forum. Unde primeşte răspunsuri.

numai nu te lasa dus de val

e masina mare si scumpa la intretinere.. daca mai ai si probleme cu ea.. nu e bine.. nu am auzit inca de masini care sa nu le poti tura pana la zona rosie.. da majoritatea masinilor au limitare electronica cam pe la zona rosie ca sa nu iti cocosesti motorul.. dar la 4000.. ? …daca era diesel intelegeam.. dar asa nu suna prea bine.. si si numai 39 000 km.. afara? nu prea isi tin ei masinile asa de bibelou.. acuma fiind un 7’ar e posibil sa il fi tinut doar ca masina de fitze.. dar nah.. repet, nu te lasa dus de val

ai mare grija sa nu iei teapa,la 258 de cai sa se tureze pana in 4000?nu are cum!!!!! sunt ceva probleme la ea si ai grija ca piesele au preturi fff mari la o asemenea masina + ca te va costa mult intretinerea,consuma f mult….acuma tu stii daca iti permiti eu zic sa nu o iei pana nu auzi ceva pareri a unor mecanici buni

În pofida tuturor sfaturilor, omul decide că e cazul să marşeze, că doar o aşa ocazie nu se întâlneşte de 2 ori în viaţă.

la 12 ne intalnim ca bmw e la mn si 407 meu la el bine inteles neam inteles ca din cei 10 mi euro pe care tre sai dau ii mai dau doar 7000 ca ma plimbat atat..ca iam zis c a schmibat ala ceva la motor si a costa 2700 euro dar el pune 3000 acum

După care îi şi sancţionează puţin pe cei care nu au fost de acord cu el, doar acum deja e proprietar de BMW.

masina este din 2004 luna a 12-ea,iar ptr.imerfu:cei de la rent-a-car nu dau permisia de a iesi cu ea din tara iar eu la masina am acte..adica te inteleg ca vrei sa dai cu presupusu ca ar fi furata ala unde am facut sa treaca de 4000 ture mia is ca a mai avut cazuri

După o săptămână, vine şi mesajul eliberator.

da am luat dar am dato inapoi..deoarece am avut politia la usa…nu trebuia sa ma incurc eu cu tiganul ala..acum nu vreaus a zic ca ar fi toti dar ala cel putin mare jigodie…masina furata..miam luatr 407 inapoi ,dar bine inteles nu cum iam dato,si toti bani care iam dat dar 407 l-am luat putin lovit sal fereasca dumnezeu pe ala sa dea ochii cu mine ca cred ca daca il mai vad…il omor pe loc..

Deci…maşină furată din Elveţia. Ar fi trebuit să se prindă doar din faptul că vânzătorul era cioară. Dar tentaţia banului puţin a fost mult prea mare, nu? Din păcate, a fost un prost norocos, pentru că şi-a recuperat şi maşina şi banii. Deşi nu merita.

Sintetizarea

lasa-l nene ,e incantat de nr de km dar stie ca nu sunt reali, e incantat de pret ,dar stie ca e tepar. omul si-o face cu mana lui numai de dragul de a avea septar.

Via Vali Petcu