Pentru că tot se zice că bloggerii nu fac decât să critice, am decis să inaugurez o mică rubrică unde să scriu şi despre magazinele, serviciile sau orice lucru bun din online. Iar aici putem face şi guest posturi.

Adică, dacă ai întâlnit pe netul rromânesc un magazin mişto, un serviciu clienţi remarcabil, adică lucruri pe care nu le întâlneşti în rromânia, poţi să scrii despre ele şi, dacă o să îmi placă, o să îl public.

Staţi liniştiţi, dacă sunteţi de la vreun magazin online, o să mă prind imediat, pentru că şi dacă m-aş chinui, nu aş putea avea o imaginaţie la fel de slabă ca voi :mrgreen:

Astăzi o să vă laud serviciul de fotoprinting de la emag. De un an de zile mă kâkâi să pun nişte poze pe un stick şi să merg să le printez. Ba nu am timp, ba nu am chef, ba aia, ba ailaltă.
Am găsit la emag, cu 0.29 lei poza. Am făcut comanda duminică, le-am primit ieri. 477 de poze au costat fix 154 de lei. La orice tutungerie de asta care face poze, cel mai ieftin print am văzut la 0.7 lei.
Deci merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.