Scandal mare intre blogurile de muzica & monden din Romania: batalia a pornit de la Glossy Magazine, unde Adina de la Glossy Magazine si-a publicat pozele pe care vi le prezint mai jos. Edi, fost fotograf la Monden.info, a facut-o pitzipoanca intr-un articol de pe blogul sau.

Delia de la DiverCityCafe o apara pe Adina de la Glossy Magazine, spunand ca acele poze sunt niste nuduri artistice. Incepe cearta intre comentatorii ei, unii fiind de partea Monden.info, altii fiind de partea DiverCity Cafe, un blog mai nou, acuzat ca ar copia indeaproape pe primul mentionat (mai putin exclusivitatile, bineinteles, alea nu pot fi copiate).

Este amuzant de urmarit argumentele fiecaruia: variaza de la „am facut facultatea de jurnalism la stat la zi” si „nu e frumos sa razi de cineva care isi pune poze semi-gol pe blog, e ca si cum ai rade de invalizi si varstnici”, pana la „e ilegal sa-ti folosesti relatiile profesionale ca sa iti promovezi blogul”, respectiv „esti un virgin frustrat”.

To be continued…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.