La articolul trecut, cel cu rezultatele de la BAC, am primit atâtea comentarii în care am fost înfierat pentru atitudinea mea ireverenţioasă, că dacă eram puţin mai sensibil, leşinam. Din păcate, nu sunt.

Ia hai, toţi ăia care aţi terminat o instituţie de învăţământ, câţi aţi dat şpagă, ca să treceţi la anumite materii, unde eraţi chiroşte de slabi? Câţi nu aţi făcut chetă inainte de intrarea la examen, cică pentru cola şi prăjituri, să se simtă bine domnii profesori? Aud? Să vă cadă vouă ouăle că niciodată nu aţi dat şpagă nimănui.

Eu am dat şpagă la geografie şi matematică, unde sunt şi acum frunze de păpădie. În schimb am fost olimpic la fizică. Materie la care dădeau şpagă alţi colegi, care nu pricepeau ce e aia Coulomb nici să îi pici cu ceară. Aţii dădeau la chimie, la istorie, ba chiar şi la sport.


Vă rog frumos să nu îmi spuneţi că alea erau excepţii. În facultate, mercurialul era de 50 de euro de examen. Nu dădeam doar eu, dădeau aproape toţi. Sau poate eu, în nemernicia mea, am nimerit doar în şcolile excepţie, unde se dă şpagă. Deşi una din ele e ASE-ul.

Aşa că mai scutiţi-mă cu sărmanii DASCĂLI, care îşi rup de la gură ca să însămânţeze minţile slabe de adolescent, dar adolescenţii nu vor. Spuneţi că nu mai pot profesorii de ăia cu vertu şi maşini scumpe? Dintr-o clasă de liceu, 40% au Vertu? MĂ ÎNDOIESC! Iar ăia cu Vertu trec clasa şi trec examenele întotdeauna, pentru că au bani şi relaţii.

Treziţi-vă! Hai să nu mai idolatrizăm nişte leneşi corupţi, care au adus pe butuci tot ce înseamnă învăţământ în România. Sunt perfect de acord că sunt şi profesori incoruptibili, care trăiesc pentru a preda şi care, NU UITAŢI, la rândul lor sunt idolatrizaţi de elevi.

Dar cel care s-a mânjit CEL PUŢIN o dată cu şpagă, mai doreşte respect??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.