Se ia una bucata emisiune de succes, si anume Surprize surprize. Se ia una bucata invitat, una bucata firma/organizatie premiatoare, si uite asa se fac puncte de rating, bani din publicitate, totul fara a garanta nimic nimanui.

Sa detaliez. O colega de servici a unei prietene sufera de un handicap locomotor. Tipa, in loc sa cedeze si sa se planga pe la toate colturile, cat ii este ei de rau si cum nimeni nu o intelege, a luptat, a terminat o facultate, si lucreaza ca inginer in firma respectiva.
Singura ei problema era lipsa unei case.

O prietena, stiind toate aceste detalii, s-a gandit sa ii faca o surpriza si a scris o scrisoare emisiunii Suprize Surprize, explicand detaliat toate problemele, nevoile si succesele doamnei respective.

Si, dupa un timp, a primit raspuns. Da, sunt de acord, e un caz interesant, sa vina la emisiunea din data cutare, sa o aduca pe prietena respectiva, fara sa ii spuna despre ce e vorba, ca emisiunea e capabila sa ii ofere 5000 de euro, drept ajutor.

Veselie mare, pac, emisiunea, fata e suprinsa pana la lacrimi. Dar, si aici e un mare dar. In emisiune nu s-au mai oferit 5 000 de euro ci doar 2 500, care euro din bani cash in emisiune, s-au transformat in cec, sponsorizat cu mare TAM TAM, in cadrul emisiunii, de catre primaria Medgidia.

Lacrimi, fericire, pupaturi cu primarul. Superb, nu? Reclama pentru primarul respectiv, campanie electorala moka, etc.

Cand insa sa primeasca banii, dupa o perioada de timp, primarul a informat-o pe tipa ca datorita faptului ca nu are buletin de Medgidia, nu i se poate acorda premiul. Desigur ca nu pe un ton foarte delicat, ci impanat cu cateva injurii, plus evacuari din birou

Acum, tipa sta si se intreaba: are ceva sansa intr-o actiune juridica? Dar se merita sa deschida o actiune juridica, mai ales ca ea nu a stiut, nu a participat cu nimic la aceasta actiune?

Primarul din Medgidia poate fi tras la raspundere? Banuiesc ca nu. Dar am vrut sa punctez nesimtirea si jegul uman ce deverseaza din politicienii ce ne ling in campanii si ne scuipa in gura dupa.

[tags]surprize, andreea marin, medgidia, primar[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.