Sunt un bărbat bine. Am determinat asta demult. Am 110 kile de sexiness pe mine, dar am slăbit, în iarnă ajunsese la 122 kile de frumusețe. Dacă sunteți curioși cum, e simplu, urmăriți vlogul meu, unde veți vedea sfaturi de slăbit și outfituri în funcție de ce detergent folosesc.

Anyway. Deși sunt un bărbat care, cu indulgență, poate fi numit urâțel, destul de grăsuț, deși în proces de slăbire, dintotdeauna m-am considerat super sexy. Și nu doar pentru că sunt deștept și haios și asta funcționează la genul de femei care îmi place mie, ci efectiv, fizic, am impresia că toate femeile sunt atrase de mine și burtica mea. Așa sunt eu, ce pot să fac. Și așa sunt cam toți bărbații pe care îi cunosc și care fac parte din gașca mea de amici for life. Care mai de care mai plin de defecte, mai gras, mai slab, mai urât, mai bătrân. Dar fiecare se simte frumos și atractiv ceva de speriat, când apare o femeie în raza vizuală, pac, se ia ținuta de sex, aia dreaptă, mândră, relaxată, jovială, zâmbetul de 23 August, la luptă flăcăi.

Băi nene, pe cât de aroganți suntem noi, fiind urâți cu spume, pe atât de timide sunt femeile noastre, când vine vorba de ele și trupurile lor. Și toate, absolut toate femeile din grupul nostru sunt super frumoase, pentru că toți suntem smart și le facem din vorbe, când e vorba. Și, deși frumoase, toate au tot felul de biasuri și disonanțe, de te doare capul. Toate sunt fit, 50+ de kile cu tot cu os, dar vai, sunt cam grasă, dar vai, uite la sânii ăștia, UITE-TE!! Mă uit, fata tatii, stai liniștită…:) Și tot felul de alte prostii, absolut inexistente, dar care le macină viața.

Vă spun, nu există dreptate pe lume.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.