am-venit-sa-schimb-note-7

Samsung demarează un program de upgrade menit să determine utilizatorii care achiziționaseră un smartphone Note 7 să rămână clienți fideli al flagship-urilor companiei.
În comunicatul emis luni, se arată cei care vor participa la acest program vor achiziționa Galaxy S7 sau S7 edge la jumătate de preț, urmând ca anul viitor să facă pasul la un Galaxy S8 sau un Note 8.

E o ofertă cu chichiță, pentru că te obligă să cumperi viitorul telefon din gama de vârf de la ei fără să știi cum va arăta, ce va face sau cât va costa. Și nu știu dacă Samsung a dezvoltat cu adevărat fani precum Apple, ca să cumpere iPhone cu ochii închiși, știind că, orice și-ar lua, vor beneficia de ecosistemul și calitatea Apple. Adică, serios, dacă și următorul e o grenadă? Măcar au anunțat, indirect, că nu renunță de tot la seria Note.

Ce mă frapează pe mine este că au venit cu această ofertă abia acum, la aproape 2 luni de la declanșarea crizei. Ok, e o ofertă de fidelizare cu șanse minime de supraviețuire, deși vorbim totuși de CEL MAI BUN TELEFON DIN LUME, dar reprezintă ceva. Sincer să fiu, după ce s-a îântâmplat, ar trebui să fiu convins major ca să risc să dau 1000 de euro pe o posibilă grenadă.

Misterioase sunt căile lui Amida Buddha.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.