De fapt, cred că horeca trebuie lăsată să moară, să ardă complet, turnat sare și privit cum patronii din horeca mor de foame, lăsat vreo 200 de ani și abia după aia să reîncercăm să punem bazele unei industrii decente.

Să analiză oferta acestei frumoase pensiuni din Olimp. Olimp e o stațiune distrusă de pe litoral, una din salba de stațiuni distruse, de altfel.

Ce oferă locația.
Schimb de prosoape
Acces gratuit la piscina pensiunii vecine.
Sezlonguri pentru doar 14 euro
Posibilitatea de a mânca pe la vreo 3 restaurante de prin stațiune. Gen aveți posibilitatea de a lua autobuzul

Pentru toate acestea aveți șansa de a plăti doar între 240 și 270 de euro pe noapte, numai la hacienda de mare.
Acum, sunt convins că mulți dintre voi, dacă nu toți, ați bătut europa și lumea în lung și în lat și mai știți prețuri pe ici și pe colo. Cam la câte stele stai în Egipt, Grecia sau Maldive, cu banii ăștia? În Malaga, de exemplu, nu există un asemenea preț decât la hoteluri ultralux, unde, desigur, ai acces la 20 de piscine, nu la piscina comunală a haciendei vecine, nu îți ia banii nimeni pentru șezlong și ai și restaurant unde să mănânci.

Scriam zilele trecute că Horeca încearcă să își scoată pârleala pentru pandemie. De fapt, încearcă să își scoată pârleala pentru tot ghinionul de a se fi născut în zona asta de lume și nu în Bahamas.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.