Nu ştiu dacă îl cunoaşteţi pe bunul meu prieten Patrick Andre de Hillerin. Este un tip genial, este fostul meu coleg de la Happyfish, este unul din fondatorii Academiei Catavencu si unul din fondatorii revistei Catavencii si, de azi, este cel ce i-a dat muie salvatorului deltei, omului care s-a supranumit guvernatorul, tipul care a guvernat atât de bine delta de aproape că ajunseseră săracii oameni să importe peşte, inegalabilul prieten al celuilalt salvator, Mircea Toma, cel ce a salvat vama veche de a ajuns Puya să cânte folk, cel ce, pentru că a trebuit să aibă un nume, s-a numit Liviu Mihaiu.

Respect, sunt mândru că te cunosc.

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  eu scriu acum egoist.
  ca fost cititor de academia catavencu, ii fut in gura pe buscu, pe istodor si pe ceilalti fondatori/patroni de la defuncta academie catavencu.
  din cauza foamei lor de bani, necenzurate nici de proasta celebritate a lui SOV, la a carui oferta de preluare au pus botul, am ajuns eu sa ma lipsesc de lectura saptamanala care-mi devenise ritual in ultimii aproape 20 de ani.
  am renuntt instantaneu sa mai citesc ceva scris de niste indivizi care, devoalti de stenograme ca accepta sa scrie la comanda si in interesul unuia ca Vantu, si-au continuat senini misiunea.
  care este legatura cu articolul de fata?
  ca Liviu Mihaiu si Mircea Toma au fost singurii care, in calitatea de share holders, s-au opus vanzarii revistei catre Vantu.
  si, apropo, legat tot de convietuiri ciudate: PAH ( a carui scriitura am apreciat-o), e acum tovaras de redactie cu un barbos sumbru si destept, Cornel Ivanciuc, turnator dovedit la Securitate.
  caruia si PAH ii dadea muie, prin articole diverse.
  da uite cum e veata, manca-ti-as, ca curva aia de politica: azi te injuri cu PSD, maine iti iei limba in gura cu ei.
  (cat despre folk you si puya, muia o merita organizatorii editiei.
  Toma nu a militat pentru puya, toma a militat sa nu se construiasca cazemate de ciment pe nisip).

  0

  • #2

   stii cum a militat toma? cum ma duc eu acum la patarlagele, gasesc un camp, dupa care vin si zbier la tv SALVATI CAMPUL DIN PATARLAGELE, E INADMISIBIL CE SE INTAMPLA. urmarea o stii. desigur, interesele si banii lui mircea au fost altele si nu s-au comparat cu patarlagele mele

   0

  • #3

   mihaiu a fost numit guvernatorul deltei recunoscut ca fiind omul…cui? :)))

   0

 2. #4

  adica?

  0

 3. #5

  scrisesem si eu un carnat.
  s-a pierdut la „submit”, am gresit eu ceva?
  ca sa stiu daca revin sau nu. 🙂

  0

  • #6

   nu, sunt anumite cuvinte trigger care iti trimit comentariul in spam. nu te stresa, le scot eu. vorba aia, nu sunati, ies eu din cand in cand

   0

 4. #7

  serios, inteleg comparatia dintre vama veche si patarlagele.

  cat despre mihaiu si ARBDD, sunt de acord aici, chiar vantu spunea, prin stenograme, ca basescu i l-a schimbat de la delta pe „mihai”.
  asa scrie in documentele alea, „mihai”.
  dar cred ca e o eroare de transcriere si era vorba de mihaiu.
  ca urmare, vantu il considera omul lui.

  mai detaliat, s-a intamplat asa.
  mihaiu, cu o veche traditie in chestiuni de-ale deltei si cu initiative bune in domeniu, avea o atitudine publica mai curand favorabila lui tariceanu
  si mai critica la adresa lui basescu.
  tariceanu l-a numit boss la delta, de unde a zburat, natural, cand au zburat si liberalii care l-au numit de la guvernare.
  totusi, „bietii oameni” adusesera in pragul extinctiei niste specii.
  n-avea treaba mihaiu cu borsul de plevusca al pulimii pecaresti, ci cu contrabanda cu sturioni a mafiei locale.

  0

 5. Ecologistii lu’ mumu, care striga, se invart in jurul cozii si freaca banii fara sa faca nimic concret. www.zoonapolitikon.ro/2011/08/13/ori-suntem-ecologisti-ori-nu-mai-suntem/

  0

 6. #9

  Hmm, presupun ca te refereai la Patarlagele din jud. Buzau, care e situat intr-o zona depresionara / de deal, unde nu prea sunt campuri.

  0

 7. #10

  Mdeah. Dacă scăpăm de Mihaiu şi Toma şi ne alegem cu PAH, n-aş spune că am făcut cea mai bună afacere. Dar cum alţii nu sunt, vom spune, ca de obicei, „lasă bă, merge şi aşa” 🙂

  0