CLOTILDE-ARMAND

El a adăugat că USB a avut inițial delegați în toate secțiile de votare din Sectorul 1, dar că nu a fost vorba de membri de partid, ci de persoane care și-au oferit ajutorul. O parte dintre acestea s-au retras, inclusiv pentru a participa la concertul Maroon 5, care a avut loc duminică seara în București.

de aici.

Dacă nu ați înțeles sau sunteți prea stupefiați de ce ați citit, vă explică nenea. Nicușor vrea numărarea voturilor în sectorul lui Clotilde, dragostea mea, pentru că USB a rămas fără observatori în secțiile de votare. De ce? Pentru că observatorii aveau bilete la concertul Maroon 5. Și nu pierzi concertul Maroon 5 pentru așa ceva.

Deci, ce ziceam? Că alții sunt de vină și că noi, iată, spuma cea scârbită, nu reușim să luptăm cu ei? Zgâriați aia! Totul până la un concert Maroon 5. E bine că voluntarii lui Nicușor au fost cu sufletul alături de Clotilde Armand, aseară. Trupul le era la concert, dar mintea…

Dar ce l-am susținut pe Nicușor și cum am făcut noi totul…
E bătaie de joc, măi copii. Bătaie de joc, lipsă de interes și un complet miserupism, completat de un mădoarenpenixulism gigantic.

ȚINEȚI SUS TREABA BUNĂ, PENTRU CĂ RAHATUL SE ÎNTÂMPLĂ. E în Firea noastră.