Ieri, toți preoții din românia au făcut apel la credincioși, să se strângă la biserici, pentru că s-a dat ordonanță militară păcătoasă și acum e momentul.


În toată țara au fost zeci de mii de oameni care au ieșit ca vitele și s-au strâns la biserici, cu durere în cur împotriva manipulării acestui coronavirus care ucide.

Plus, tâmpițeii de pe internet care îi apără, pentru că isus e mare și isusul nu poate fi infecție fmm. Toți analfabeții împuțiți care în viața lor nu au auzit de gripa spaniolă și de morții datorați adunărilor religioase. Bine, ăia erau catolici nu știau de religia adevărată, ortodoxia mamă, care ne apără de toate. Și că e alegerea lor, de parcă eu, luând covid de la un șoricar de ăsta cu isus în gură, am făcut alegerea de a mă închina zeului lor.

Bă, știți ce e trist? Că niciun popă nu o să ajungă la pușcărie. Zicea un prieten că dacă își deschidea el cafeneaua așa, de la revedere, înainte de intrarea în vigoare a ordonanței, primea amenzi de îl rupeau și ar fi înfundat și pușcăria. Jegurile astea dau așa zisa împărtășanie cu o linguriță, sfidând orice norme sociale și reguli și nu vor păți nimic. Pentru că preoții sunt intangibili.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.