Organizația mondială a sănătății a inclus iubirea pe lista bolilor la care ai nevoie de un psihiatru. Deci păpușelelor, data viitoare când iubitul vostru vă va declara iubirea sa profundă, dați-i o tigaie de fontă în cap și chemați salvarea, e bolnav psihic.

Ca idee, aceeași organizație a scos homosexualismul de pe lista acelor boli.
Ca să fie clar, să îi împingi nămolul la deal unui bărbat, considerând că orificiul prin care elimină dejecțiile este locul prin care îți manifești iubirea, e ceva foarte normal și toți oamenii ar trebui să exulte de fericire. Ba chiar legal, ar trebui să își învețe copiii că e ceva bun și că nu ar trebui să se simtă nefericiți pentru că doresc să simtă un penis tare acolo und ar trebui să simtă doar o diaree.

În schimb, frumoasa din pădurea adormită e povestea unui bolnav psihic, care dorește să își împlânte mădularul învârtoșat într-un vagin scârbos. Dacă voia sex anal, atunci abia era normal și recomandat.

Partea funny este că, dacă ar fi so o iei mot-a-mot, iar americanii o cam iau, firmele de asigurări vor trebui să plătească consultații psihologice pentru boala numită iubire, care vor suna astfel:

– Doctore, sunt bolnav.
– Spune, fiul meu.
– Sunt îndrăgostit.
– Dumnezeule, e grav, ai nevoie de băi reci și șocuri electrice, ca orice bolnav psihic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.