Organizația mondială a sănătății a inclus iubirea pe lista bolilor la care ai nevoie de un psihiatru. Deci păpușelelor, data viitoare când iubitul vostru vă va declara iubirea sa profundă, dați-i o tigaie de fontă în cap și chemați salvarea, e bolnav psihic.

Ca idee, aceeași organizație a scos homosexualismul de pe lista acelor boli.
Ca să fie clar, să îi împingi nămolul la deal unui bărbat, considerând că orificiul prin care elimină dejecțiile este locul prin care îți manifești iubirea, e ceva foarte normal și toți oamenii ar trebui să exulte de fericire. Ba chiar legal, ar trebui să își învețe copiii că e ceva bun și că nu ar trebui să se simtă nefericiți pentru că doresc să simtă un penis tare acolo und ar trebui să simtă doar o diaree.

În schimb, frumoasa din pădurea adormită e povestea unui bolnav psihic, care dorește să își împlânte mădularul învârtoșat într-un vagin scârbos. Dacă voia sex anal, atunci abia era normal și recomandat.

Partea funny este că, dacă ar fi so o iei mot-a-mot, iar americanii o cam iau, firmele de asigurări vor trebui să plătească consultații psihologice pentru boala numită iubire, care vor suna astfel:

– Doctore, sunt bolnav.
– Spune, fiul meu.
– Sunt îndrăgostit.
– Dumnezeule, e grav, ai nevoie de băi reci și șocuri electrice, ca orice bolnav psihic.

23 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  “să îi împingi nămolul la deal unui bărbat” LMFAO :))

  0

  • Nu prea esti iesit in lumea Internetului, este?

   0

  • #3

   E Gabel din Buzau, la ce te astepti?

   0

  • #4

   Moromete, cu destia ca tine e tot mai amuzanta lumea internetului.
   simi te-as injura dar nu e chiar frumos pentru atmosfera blogului

   0

 2. maine poimaine o sa scoata si autismul si-o sa spuna ca de fapt copilul ala se prosteste. si-o sa bage in schimb…sexul cu o femeie

  0

 3. (sorry pentru anteriorul. enter-ul si-a facut de cap.)
  cu ocazia asta pustii emo vor beneficia de consultatii gratuite. un lucru bun tot iese. cert e ca cineva, acolo sus (si nu ma refer la vreo divinitate) ne vrea din ce in ce mai dobitoci. eu cred ca homosexualitatea e o alegere (chestia cu boala e la fel de discutabila ca dilema oului si a gainii), iar prin opozitie, sigur ca par niste idiotenii. cred ca daca doar ar fi scos una, fara a o include si pe cealalta, nu am trai pe o planeta atat de limitata.
  p.s. toate telenovelistele, fuga la psiholog. e moca.

  0

 4. #8

  asta intrece orice conspiratie, suntem cu totii rodul unor bolnavi psihici

  0

 5. #9

  frate, am pus-o. fiu-meu e bolnav psihic- ii plac femeile. ce ma fac? nici nu stiu de unde sa incep, ca si mie imi plac femeile. auleo, boala asta se transmite din generatie in generatie, ce ne facem?

  0

 6. “Organizația mondială a sănătății a inclus iubirea pe lista bolilor la care ai nevoie de un psihiatru”

  link? sursa?

  0

 7. Sa il acuzi pe unu de vre-o boala mintala, sau hai sa ii zicem o deviatie psihica, pentru ca ii place sa il simta pe Vasile in cur, nu este politicly correct, cum ii place englezului sa spuna.
  In ultima vreme, masina de propaganda a poponarilor, merge mai bine decat a jidanilor. Holocaustul e mic copil pe langa asuprirea barbateilor cu rozeta larga.
  Bag pula in UE si alinierea cu standardele statelor occidentale. Prefer viata printre barbari, cu mancarea modificata genetic dar gustoasa, cu legi care te baga la bulau daca iti place sa inghiti “madulare” in public si-ti “taie mana” daca o bagi la mine in buzunar.

  0

 8. Se cam duce pe p..a tot.

  0

 9. #13

  cam slabute argumente are benny hill asta…
  – homosexualismul exista si la femei si nu implica nici un “namol la deal”… presupun ca acolo e ok (vezi memegenerator.net/instance/10290523)
  – daca “impingi namolul la deal” unei femei, presupun iarasi ca e ok…
  – penisul cu care “iti manifesti iubirea” e folosit si la eliminarea produselor de excretie, ceea ce nu-l face mai putin util
  etc. etc.
  sunt de acord ca homosexualismul poate fi considerat o boala, dar nu din motivele enumerate mai sus

  0

  • #14

   corcodusul » and your point is…?

   0

  • #15

   my point is: benny hill is a gay basher, probably faps to lesbians

   0

 10. Eu nu am nimic in comun dar nici impotriva lor, dar sa fie declarata o boala, wtf?

  0

 11. cu astia Organizatia mondială a sănătătii nu am nimic, sa nu se inteleaga altceva 😀

  0

 12. Unii pe la OMS au prea mult timp liber si mintea mult prea odihnita …

  0

 13. #19

  cam multi homofobi pe aici… homosexualitatea nu este o boala..nu mi se pare intr-atat de deplasat sa te simti atras de cineva de acelasi sex…daca asta simti, nu trebuie sa fii izolat sau tratat

  0

 14. #20

  In ziua de azi nu ai voie sa zici nimic de rau fata de homosexuali, evrei si tigani, ca nu esti politically correct, dar ai voie sa zici orice despre celelalte categorii.

  0

 15. #21

  io inteleg ca iubirea, homosexuala si heterosexuala, sunt boli, in timp ce sexul, sau atractia sexuala, in general, fara iubire, indiferent ca este homosexual sau heterosexual, este ok. seems legit 🙂

  0

 16. #22

  ALOOO…! Arhi, bucură-te (momentan!) că nu au inclus homosexualitatea OBLIGATORIE!!!

  PS: Am o curiozitate: nu crezi că era mai practic să numești ”lutul” versus ”nămolul” – simt că e ceva „moale” la cel din urmă…!?!

  0

 17. Este foarte ciudat sa incluzi iubirea pe o lista cu boli si sa consideri homosexualitatea ceva normal.

  0