parcare

Petiţie pentru salvare unui parc vechi de peste 100 de ani din Arad. Primăria vrea să construiască în loc o parcare. Oamenii au adunat deja peste 3.000 de semnături pentru a opri proiectul.

Sunt curios, câți dintre cei ce au semnat petiția au înjurat vreodată primăria că nu există locuri de parcare, că băsescu, că ponta, că să moară iliescu, de ce mi-ați ridicat mașina, că nu aveam unde să o parchez.

Problema românului implicat în acțiuni civice este că vrea și cu instrumentul inserat anal, și cu sufletul în rai. Nu vrem să se distrugă parcul care e fix în centru, între clădiri, dar vrem să avem și locuri de parcare. Unde? Nu ne interesează, nouă să ne facă locuri de parcare, dar parcul să rămână.

Și dacă vreunuia îi trece prin cap să zică parcare subterană, să se ducă la universitate să vadă cum parcarea aia care a costat cât Burj Al-Arab e goală toată ziua, pentru că toți șoferii o lasă pe avarii pe Academiei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.