Mai țineți minte când vă spuneam că mizeriile PDL vor găsi soluții? Cum soluții și la ce? La faptul că au decretat femeile drept răul maxim al rromâniei, cele care seacă bugetul asigurărilor sociale, fătând ca nesimțitele pui vii, după care stând acasă ca niște nenorocite, pe salarii uriașe.

Eh, în doar un an, deja procentul de nașteri s-a dus pulii de suflet, iar cel al avorturilor a ajuns sky high.
Soluția?

e vorba despre o propunere deja semnata de 47 de deputati si 3 senatori (nu zicem partidul ca e irelevant discutiei) ce doreste sa introduca o perioada minima de 5 zile de asteptare, consiliere obligatorie si obligativitatea vizionarii unui filmulet si a unor poze care sa explice exact ce este avortul.

Practic, femeile nu ar mai avea voie să facă avort fără viza psihologului. Simplu, nu?
Reducem aproape de zero banii pe care i-ar putea primi pentru cresterea copilului pe perioada de stat acasă, le anatemizăm, le transformăm, alături de pensionari, în vinovatele principale pentru criză, după care începem politica pașilor mărunți spre interzicerea avorturilor.

Desigur, în continuare ne doare-n pulă de orice, nu avem grădinițe, nu există creșe, ba chiar hidoșim sistemul de învățământ cu clase pregătitoare prin școli, unde puii de dac învață să cânte tatăl vostru și alte imbecilități. În maternități se moare pe capete, medicii sunt incompetenți și indolenți, medicii neonatologi sunt niște imbecili retarzi (îmi aduc aminte cu duioșie de doctorița Mustafa de la spitalul județean ilfov, pe care aș dori să o calc cu tramvaiul pe cap).

Dar na, tot rromânu are o datorie. Să facă o casă, să planteze un copac și să își fută femeia.
DIXI

Aici e propunerea legislativă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.