Bănuiesc că știți că guvernul de la București are ultimatum pentru scoaterea pensiilor speciale până la sfârșitul lunii, altfel pierzând următoarele fonduri din PNRR, adică vreo 3 miliarde de euro.

Voi, ca oamenii normali, vă gândiți că gata, nici nu se pune problema, nu are cum să fie cineva nebun să piardă fondurile PNRR ca să aibă milioane anual judecătorii, torționarii pensionați sau viitoarea Lidia Savonea.

Problema voastră este că USL nu sunt oameni normali. Lor li se fâlfâie de banii din PNRR, bani care oricum ar fi ajuns tot la firmele lor de casă. Nu primesc 3 miliarde din PNRR? No biggie, se împrumută într-o vineri de ei și aia e viața.

Cam așa stă, de fapt, problema.
Matracucele astea două sunt zdrențele de casă ale USL. Când USL vrea să arunce în piață opțiuni, le trece întâi prin cele două furuncule. După cum vedeți, pustulele discută despre cum foarte bine, să nu luăm PNRR, vor să ne slăbească suveranitatea, alea, ne-am prins, mai bine fără bani și suverani.

Așa că da.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.