bitdefender antivirus

Știți ce branduri sunt 100% românești, în România?
Puține. Foarte puține.
Unul dintre ele este Bitdefender Antivirus, soluția de protecție a peste 500 0000 000 de computere din toată lumea. Da, ați citit bine, cinci sute de milioane.

Astăzi, Bitdefender și-a lansat versiunea 2015, cu câteva key features foarte apreciate, din care cea mai importantă este configurarea cu un singur click. Pur și simplu, după instalare, AV-ul fucționează în background, neștiut, silent but deadly pentru viruși, trojans și hackeri.

Alte funcții interesante:
– Detectarea automată a activității executate de utilizator, muncă, joacă sau urmărire de filme și oprirea altor programe care pot strica experiența utilizatorului.
– One click optimiser – curăță sistemul de junk și eliberează spațiu pe HDD cu un singur click.
– Startup Optimiser – Minimizează timpul petrecut la pornirea calculatorului. Userului îi sunt afișate programele care pornesc și i se oferă opțiunea de a închide programele inutile.
– One step online payment – Aplicația reține datele necesare pentru a executa plăți online și completează câmpurile necesare cu un singur click.
Parental control – Aici sunt direct interesat maxim. Blochează conținutul ce poate afecta copiii, restricționează accesul web și permite supravegherea remote a activității online a copilului. Inclusiv pe facebook. :evilgreen:

BDF vs restul

Și acum, le grand finale:

Am de dat niște licențe de Bitdefender Total Security. Va trebui să îmi spuneți ori o poveste haioasă(sau nu, dacă e tristă) cu viruși sau motivul pentru care doriți această licență.

Toți câștigătorii licențelor intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei tablete Samsung Galaxy Tab de 10 inci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.