bitdefender antivirus

Știți ce branduri sunt 100% românești, în România?
Puține. Foarte puține.
Unul dintre ele este Bitdefender Antivirus, soluția de protecție a peste 500 0000 000 de computere din toată lumea. Da, ați citit bine, cinci sute de milioane.

Astăzi, Bitdefender și-a lansat versiunea 2015, cu câteva key features foarte apreciate, din care cea mai importantă este configurarea cu un singur click. Pur și simplu, după instalare, AV-ul fucționează în background, neștiut, silent but deadly pentru viruși, trojans și hackeri.

Alte funcții interesante:
– Detectarea automată a activității executate de utilizator, muncă, joacă sau urmărire de filme și oprirea altor programe care pot strica experiența utilizatorului.
– One click optimiser – curăță sistemul de junk și eliberează spațiu pe HDD cu un singur click.
– Startup Optimiser – Minimizează timpul petrecut la pornirea calculatorului. Userului îi sunt afișate programele care pornesc și i se oferă opțiunea de a închide programele inutile.
– One step online payment – Aplicația reține datele necesare pentru a executa plăți online și completează câmpurile necesare cu un singur click.
Parental control – Aici sunt direct interesat maxim. Blochează conținutul ce poate afecta copiii, restricționează accesul web și permite supravegherea remote a activității online a copilului. Inclusiv pe facebook. :evilgreen:

BDF vs restul

Și acum, le grand finale:

Am de dat niște licențe de Bitdefender Total Security. Va trebui să îmi spuneți ori o poveste haioasă(sau nu, dacă e tristă) cu viruși sau motivul pentru care doriți această licență.

Toți câștigătorii licențelor intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei tablete Samsung Galaxy Tab de 10 inci.