Știi de ce e rromânul prost?
Pentru că întotdeauna se crede mai deștept decât celălalt, iar capra vecinului are o singură soartă. Să moară în chin și-n cancer.

După postul de ieri, cel cu poza de cocalar, mă așteptam ca oamenii, cititorii, bloggerii, să râdă. Doar era o clasică poză de cocalar, my value my value.
Gluma se voia o ironie la adresa tuturor celor care folosesc internetul doar pentru a se lăuda cu câți bani câștigă, ce țoale au, ce Gucci au la ochi și cum au ei bloguri de milionari.

Ei, de acum înainte o să-mi explic glumele înainte de a le posta. Pentru că dimineață, la prima oră, am găsit pe blogul pițipoancei preferate (DA, NUMĂRUL 1 NU DOI!), următorul comentariu:

Azi am vazut insulta suprema, scuipatul in ochi dupa ce-am intins o mana. Celebrul domn de fata si-a postat ditamai poza cu euroii pe care i-a facut dansul cu blogul lui pe ziua de azi, sau ieri, sau alaltaieri. Cu alte cuvinte, nu numai ca sunt platit ca sa va mint – fiindca va mint cu nerusinare, ca doar eu o duc bine; ia uite ce de cash am facut azi – dar ma mai si doare la Basca Abundentei de voi: na dovada!

Inițial am vrut să spun cât de tâmpit să fii să debitezi așa ceva. După aia am realizat. Rrromânii și-au pierdut simțul umorului. De prea multă deșteptăciune. Da mă Angel, mi-a murit capra și nici porcul nu arată prea bine. Acum poți să râzi și să te relaxezi?

Cât despre poză, asta de jos este infamata poză, înainte de a fi fotoșopată. După cum se vede, puteți sta liniștiți, nu sunt euro în mâinile mele, ci doar haz. Haz cu care, din când în când, mai dau peste botic prostuților.
Remarcați cât sunt de delicat, da?

PA220268

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.