cunoscatori romani

Nevastă-mea a făcut liceul militar, academia tehnică militară, master în cadrul academiei și a predat timp de un an tot acolo. Nu o laud, doar stabilesc niște circumstanțe.

Prin prisma asta, a început să scrie o serie de articole despre viața din armată, cu bune și rele, mai puține bune, pentru că nu prea sunt. Despre masa proastă a elevilor, despre oamenii de rahat care împânzesc sistemul, chestii de astea.

Care sunt comentariile?
Nu e adevărat, știu eu pe cineva de acolo, se mănâncă bine. Sau și mai bine, eu lucrez cu ei, oamenii sunt de treabă, nu e așa cum zici. Alt comentariu, mai voios, zice că dacă termini academia militară, cerul este limita.

Toți oamenii aceștia nu au treabă cu armata sau sistemul respectiv decât din ce au văzut la televizor sau pe youtube. Nu au idee despre sistem, nu știu nimic pe tema asta. Dar pot da lecții oricând vor ei unui ofițer din armata română, pentru că ei ȘTIU.

O populație de oameni atotcunoscători. De aia o ducem atât de bine. Că avem păreri bine formulate, despre orice, inclusiv în domenii în care unii oameni studiază și muncesc o viață.