grasi

Vreți să știți din ce cauză s-au umplut străzile de hipopotămițe roz, care nu realizează că au minim dublul greutății pe care ar trebui să o aibă? Sau hipopotămei cu pantaloni de ăia mulați până la genunchi, cu sac sub fund, ca să țină dejecțiile?

Un restaurant McDonald’s vinde în medie în România de 1,62 milioane de euro pe an, de două ori mai mult decât media de la nivel mondial.
Situaţia este similară şi în cazul KFC, un restaurant din acest lanţ câştigând, în România, 1,1 milioane de euro, aproape dublu faţă de media mondială, de 600.000 de euro.

În weekend, în mall-uri, singurele locuri unde pur și simplu trebuie să îți fie prea foame ca să stai la coadă, sunt KFC și Mc. Pentru că e omor. Un senvișuc, o aripioară, niște cartofei. Și uite-așa se face mușchiul fesier cât Oana Roman.

Mai adăugați că la orice șaormerie deschisă non stop, la 2 noaptea e ditamai coada (să vedeți ce e la Calif sau Dristor…) și avem un tablou destul de sumbru al obiceiurilor alimentare românești.
Și nu, nu sunt adeptul teoriei care spune că tot ce înseamnă fast food e nesănătos. Practic, nimic nu mai e sănătos pentru consum. Consumul în exces însă…

Pe viitor așteptăm cu interes căruțuri de alea electrice pentru grași, amplasate la intrarea în hypermarketuri.