Stiti aia cu plajele din romania care sunt mizerabile din cauza romanilor? Hai sa va zic un secret. E din cauza celor care nu intretin plajele, locurile si restaurantele, din cauza politiei care ia doar spaga si nu isi face niciodata treaba, din cauza senzatiei ca nimeni in jur nu te va ajuta, daca iei atitudine.

Sunt intr-un hotel unde 90% sunt romani. Are cel mai mare aquapark bulgaresc si e un punct major de atractie pentru toti. In fiecare seara e o petrecere, oameni care isi serbeaza ziua de nastere, mai cu manele, mai nu, e irelevant.

Totul e curat spotless. Peste tot cosuri de gunoi, peste tot oameni care au grija sa nu fie mizerie. Nimeni nu se comporta ca pe camp, nimeni nu arunca mizerii, scrumierele sunt folosite, nu sunt chistoace, nu sunt tomberoane care put, nu e absolut nimic. Si sunt aceiasi romani pe care ii vedeti si in romania.

Diferenta o face grija celor ce ofera serviciul. Va plangeti ca romanii sunt porci si se caca in apa. Sunt, da, clar, se vede in Thassos. Dar cum sa ii educi sa nu? Cate wcuri ati vazut pe plajele românești? Cate tomberoane si cosuri golite rapid? Cati oameni curata plajele de mizerie, in ritm constant? Nimeni? Acum aveti si raspunsul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.