Încă o operă de artă a ucigașilor din sănătate.

Documentul, consultat de News.ro, arată că, în data de 31.07.2023, în jurul orelor 17:45 s-a prezentat în cadrul serviciului CPU Băneasa (jud. Constanţa), o pacientă în vârstă de 75 ani, cu boli cardiovasculare asociate, diabet zaharat decompensat, neoplazie mamară, afecţiuni neurodegenerative şi bronhopneumonie cu dificultăţi de respiraţie.

”În urma consultului medical, medicul de gardă de la CPU Băneasa (jud. Constanţa), medic specialist de medicină de urgenţă, a solicitat prin apel la 112, o ambulanţă care să asigure transportul pacientei, la Spitalul Municipal din Medgidia pentru investigaţii de laborator şi imagistice. La momentul solicitării echipajului de transport, pacienta era stabilă hemodinamic şi nu prezenta semne clinice de agravare a statusului medical. La ora 19:31 se revine telefonic cu acelaşi tip de solicitare, iar la ora 19:33 dispeceratul alocă cazului un echipaj disponibil din substaţia Cernavodă”, se arată în dociment.

Deci salvarea vine după 3 ore, ca să constate decesul, iar domnilor din ministerul morții nu li se pare că ar fi vreo legătură între cele două evenimente, doar a avut un teribil ghinion, se mai întâmplă, acum ce să și faci, era bătrână, avea comorbidități, morții cu morții, viii cu viii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.