tigni muncitori

Tipa care dezvoltă rezidențialul unde m-am aciuat e o femeie foarte sufletistă și de treabă. Chiar se chinuie să facă chestiile bine, nu economisește bani ca să aibă de benzină la jeep și altele, adică exact genul diferit de mafiot imobiliar pe care vi-l imaginați.

Din păcate pentru ea, este bună la suflet și, după cum se știe, oamenii buni la suflet, la un moment dat, și-o fură. Așa și acum.

Tipa a angajat o țigancă femeie de serviciu la bloc. 700 de lei, 2 ore pe zi, 3 zile pe săptămână. Venea țiganca și nu făcea nimic, freca duda cu îndatorire, am zis că într-o zi o filmez, ca să îi arăt angajatoarei cu cât elan nu face aia nimic, dar am zis că na, poate se cunosc, nu e treaba mea.

Săptămâna trecută se plângea țiganca la developeriță că o duce greu, că nu are bani, că are datorie 25 000 la curent, chestii de astea. Asta, impresionată până la muci, stătea și se gândea cum să facă să o ajute pe femeie că na, îi e greu. Așa că i-a propus să vină la muncă tot 2 ore pe zi, dar 6 (mi se șoptește în cască cpă erau de fapt 5 zile) zile pe săptămână și să îi dea 1500 de lei.

După două zile a venit țiganca, i-a dat cheile și și-a dat demisia. E prea mult de muncă, doamnă, am copii mici acasă, au nevoie de mine.

Și a plecat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.