Înainte, citiți asta.

Nu știu cine e Angi Șerban. Știu însă că poliția română e putredă de incompetentă ce e. Știu că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost ucise în fața polițiștilor care așteptau liniștiți, în fața casei, iar niște gunoaie de la 112 îi ziceau Alexandrei să închidă linia. Știu că zugravii din Onești au fost uciși în fața polițiștilor, care nu făceau nimic, negociau. Știu că poliția română e o cloacă, o vomă, o imagine în oglindă a româniei.

Și totuși, poliția română s-a sesizat rapid, pentru că o anonimă a postat pe facebook o întrebare. Întrebare care, brusc, a devenit o instigare și atunci avem probleme, băieți, nu așa.

La data de 14 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de ,,instigarea publică la săvârșirea de infracțiuni”.

În fapt, la data de 14 ianuarie 2024, în mediul online, prin intermediul unei rețele de socializare, a fost postat un mesaj, care instiga la săvârșirea de infracțiuni.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana care administrează contul de pe respectiva rețea de socializare.

În urma relaționării cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a fost emis un mandat de aducere, pe numele femeii, în vârstă de 36 de ani.

Astfel, în baza mandatului de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 13 Poliție, aceasta a fost condusă la sediul subunității de poliție, în vederea audierii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “instigarea publică”, faptă prevăzută de articolul 368 din Codul Penal.

Deci activități specifice, instigare publică, probleme foarte grave, rezolvate cu celeritate. Mai ales când femeia nu era la ea acasă, deci i-au descoperit locația prin metode specifice, da?

Dacă credeați vreo secundă că trăiți într-o democrație, uitați de asta. Într-un stat unde poliția merge la comenzi politice, la vedere, fără probleme, nu mai există democrație, nu mai există libertatea de exprimare a nimănui.

PERICOLUL EXTREMIST: Un membru AUR publică lista „trădătorilor de patrie” și cere executarea lor

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.