Originalul AICI
Minutul și scorul
06.03.2022 / 09:00
🪖Orașul Borodyanka a fost bombardat și în nopatea asta, iar trupele ruse l-au securizat. În acest moment orașul a fost așa de grav bombardat încât, practic, nu mai există.
🪖In Mariupol rușii au reluat ofensiva în cursul după-amiezii de ieri.
🪖Grupul Wagner, armata privată din Rusia, recrutează o nouă serie de mercenari pentru a lupta în Ucraina. Seria veche s-o fi terminat.
🪖De partea cealaltă, peste 3000 de americani s-au oferit voluntari în războiul din Ucraina.
🪖Ieri în Zaporojie peste 2000 de oameni au format o coadă pentru a se înrola în forțele teritoriale de apărare.
🪖În Liov a început pregătirile de asediu. După ce zilele trecute cetățenii împreună cu autoritățile au securizat monumentele orașului ( au acoperit vitraliile bisericilor, îmbrăcat statui, relocat obiecte de artă), au început să construiască baricade cu saci de nisip.
🪖Marea Britanie nu primește refugiați ucraineni dacă nu au vize.
🪖Cardurile Mastercard emise in Rusia nu vor mai funcționa în afara ei, iar cele din afară nu vor funcționa în Rusia.
🪖VISA nu ca mai emite carduri pentru Rusia
🪖Poliția din Italia a confiscat bunuri de peste 130 de milioane de euro de la oligarhii ruși.
🪖Shell redirecționează profitul obținut în Rusia în sprijinul refugiaților din Ucraina.
🪖Zborurile de la Londra la Tokyo sunt mai lungi cu trei ore. Se fac 15 ore în acest moment pentru că avioanele ocolesc spațiul aerian rusesc.
🪖Iordania si-a deschis granițele pentru refugiații din Ucraina, Mensionez stirea asta pentru ca Iordania are cle mai mare număr de refugiați pe cap de locuitor din lume, fiind lângă Siria și Irak și totuși nu sunt ca britanicii.
Căutăm confirmare pentru:
🤷Din România sunt programate să plece săptămâna viitoare peste 60 de zboruri charter, preponderent către Asia, zboruri ce vor repatria cetățenii străini din țările respective ieșiți din Ucraina.
Altfel:
❌Steven Segal, deși a primit cetățenia rusă în 2016, nu există nicio informație că s-ar fi alăturat armatei ruse. Pozele în care apare deghizat în soldat sunt poze din filmele făcute de el.
❌În Republica Moldova NU s-a dat niciun ordin de moblizare!
❌NU este confirmat niciun atac cu trupe asupra Odesei în acest moment.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.