Dacă mai țineți minte, acum o lună, lumina ochilor mei mi-a făcut cadou un epilator Philips Lumea IPL SC1995, cu scopul declarat de a-și face viața sexuală mai ușoară și nu doar la nivel declarativ, pentru că, se știe, de la o vârstă…

Așa că m-am gândit că poate, dintre voi, fetelor, unele ar vrea și feedback.
Iar cum aici feedbackul nu este fifty, iata-l.

De atunci l-am folosit de 2 ori. După prima folosire, au început să apară găurile de lipsă de vegetație, locuri întregi unde nu a mai crescut părul. Și a crescut mai încet decât normalul.

A doua oară l-am folosit acum 9 zile. Găurile s-au mărit, pielea este smooth și catifelată, iar restul de păr care a crescut în cele 9 zile…nu știu dacă are 1 mm lungime. Este extrem de mic, subțire și aproape insesizabil. Cred că după epilarea următoare o să uit unde aveam păr.

Iar în zonele…ahem…sensibile, ascunse și iritabile, totul este ca o piersicuță. Nu mai există fire crescute înăuntru, coșuri, sau orice altă chestie care ar putea să îi strice potențialul iubitului meu. Piersicuță, vă spun.

Sunt mulțumită de achiziție? DA

Mi-aș mai lua? DA

Merită toți banii? DA

Pentru domni, aș vrea să le aduc aminte că vine 8 martie și că au făcut o mulțime de prostii în ultima perioadă. Iertarea se cumpără atât de ușor…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.