Dacă mai țineți minte, acum o lună, lumina ochilor mei mi-a făcut cadou un epilator Philips Lumea IPL SC1995, cu scopul declarat de a-și face viața sexuală mai ușoară și nu doar la nivel declarativ, pentru că, se știe, de la o vârstă…

Așa că m-am gândit că poate, dintre voi, fetelor, unele ar vrea și feedback.
Iar cum aici feedbackul nu este fifty, iata-l.

De atunci l-am folosit de 2 ori. După prima folosire, au început să apară găurile de lipsă de vegetație, locuri întregi unde nu a mai crescut părul. Și a crescut mai încet decât normalul.

A doua oară l-am folosit acum 9 zile. Găurile s-au mărit, pielea este smooth și catifelată, iar restul de păr care a crescut în cele 9 zile…nu știu dacă are 1 mm lungime. Este extrem de mic, subțire și aproape insesizabil. Cred că după epilarea următoare o să uit unde aveam păr.

Iar în zonele…ahem…sensibile, ascunse și iritabile, totul este ca o piersicuță. Nu mai există fire crescute înăuntru, coșuri, sau orice altă chestie care ar putea să îi strice potențialul iubitului meu. Piersicuță, vă spun.

Sunt mulțumită de achiziție? DA

Mi-aș mai lua? DA

Merită toți banii? DA

Pentru domni, aș vrea să le aduc aminte că vine 8 martie și că au făcut o mulțime de prostii în ultima perioadă. Iertarea se cumpără atât de ușor…