Probabil multi dintre voi v-ați pus întrebarea De ce se pun restricții pentru circulația pe timpul nopții, între 22 și 5. Adică, nu e ca și cum, după apusul soarelui de la ora 9, toți pensionarii și tâmpiții cu Fără botniță, o iau la fugă pe străzi, strănutându-și unul altuia în gură, ca să facă în gură guvernului.

Și nu, scuza cu Am întâlnit tineri care erau la băut în centrul vechi nu ține. Pentru că în loc să introduci rețete de astea naziste, poți decide că niciun magazin care vinde alcool nu mai e deschis după ora 22, cine vinde după 22 face pușcărie, la revedere. Același lucru și pentru benzinării, ai vândut alcool, vei sta alături de Dragnea o perioadă. Nu ar părea logic?

Anyway, având în vedere că nu e logic deloc, în mintea guvernanților, zicsă ne dăm cu părerea de motive:

– Noaptea ies ambulanțele negre care răpesc bătrâni și îi omoară în spitale, după care îi declară morți de COVID, ca să ia banii de la UE, iar lumea nu trebuie să vadă.

– Noaptea se zboară cu elicoptere ca să împrăștie COVIDUL localizat, pe sate și cartiere, pentru a putea bloca economia și pentru a împiedica Clujul să ajungă acolo unde merită. De altfel, de aia miroase în Cluj.

– Creștinii se duceau noaptea la biserică, iar cei ce nu vor ca lumea să știe că dacii au fost poporul ales vor să ne fure credința.

Mai ziceți și voi.

Foto Sfântul Părinte Calistruță și oile sale blânde

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.