În ultimul timp, din cauza stresului și a alergărilor continue, deși sunt mare fan al serialelor care să îmi descrețească mintea, nu să mă facă să mă sinucid, gen Handmaid tale, nu mai am chef să mă apuc de niciun serial nou, pur și simplu nu mă pot concentra suficient de mult încât să încep să înțeleg personaje și acțiuni noi.

Așa că mă rezum la back to basis. În engleză le spune confort shows, cele la care te uiți pentru că îți plac, știi ce se întâmplă și nu ai emoții de vreun fel, doar îți lași creierul să înregistreze în spatele minții.

La mine este, de mult timp, Stargate SG1. Între timp s-a mai adăugat și The big bang theory, pe aceeași treaptă regală, iar la filme mă uit la Matrix, Harry Potter, LOTR, Hobbit, John Wick și câțiva Avengers (nu alea cu Carol Denvers). Nu am fost niciodată un fan diehart al Star Wars, deci nu, nu sunt confort movies.

Aveți și voi perioade de astea? La ce vă uitați când nu mai puteți asimila nimic și vreți doar o pauză de la lumea din jur?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.