Acum vreo 15 ani, discutam cu o domnișoară pe o platformă nouă, care promitea mult succes, nu știu dacă ați auzit de ea, yahoo messenger. Foarte interesantă, permitea chatul direct între persoane, ceva nemaivăzut.

Și, cum îi făceam eu capul mare domnișoarei respective, Valpurgia parcă, fiind ea din Arad și avea vreo 18 ani, dar vă zic, promitea mult de tot, ea zice ceva de genul Cetin, nu știu cât o să îți mai pot rezista.

La care eu, mare fan Star Trek și borgi, o dau din top:
ORICE REZISTENȚĂ ESTE FUTILĂ!

Nu vă zic că s-a supărat fata pe mine, că s-a înțeles că vreau să o fut? I-am dat inclusiv ce înseamnă în limba română, printscreen dintr-un DEX, tot nu a fost bine. De ce a trebuit să folosesc exact cuvântul ăla care seamănă a sex?

Așa a fost ieri și ministrul învățământului, cu i-urile, când s-a supărat pe jurnaliști când l-au întrebat ce înseamnă al 3 lea i din copiii. De ce folosiți cuvinte de astea mari chiar în acest moment?

Nu am mai vorbit niciodată cu fata, dacă erați curioși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.