Am o relatie cu actualul meu sot de 4 ani respectiv suntem casatoriti de nici un an!
Ca in orice relatie de cuplu am tras tare sa ne punem pe un fagas (casa afaceri etc) si deci am trecut si prin bune si prin rele.

In orasul in care locuim suntem cuplul perfect! Genul acela de cuplu pe care daca il stii te face sa crezi despre tine ca ai o viata mizerabila.
Nu mi am inselat niciodata sotul din iubirea si adoratia ce o port pentru el si mai mult respect cu sfintenie statusul de casatorita!

V am spus parerea mea umila despre casnicie si spun “umila”pentru ca atunci cand il intrebi pe el ce parere are despre ideea de casnicie te pune la colt cu afirmatii grandioase gen “CASNICIA este -sacra-unica-ireversibila-decizia suprema-alegerea grandioasa-etc.” Intelegeti unde bate.
Pana aici totul perfect,nu?!

Dar… de cateva zile in rutina mea de dimineata, ma contacteaza o cunostinta care dupa ce imi testeaza pulsul imi spune ca iubitul meu sot se afla pe TINDER.
Eu in necunostinta de cauza intreb ce este cum functioneaza si care este rolul acestei aplicatii; in finalul conversatiei ma lamuresc, inchid telefonul si sar pe google instant.

Mare mi a fost dezamagirea.
A urmat o perioada de cateva zile in care am incercat sa cercetez mai indeaproape si am cautat pe mailul lui vreo informatie si am “crezut” ca am sters urmele, dar nu!(vazuse ce am cautat)

In sfarsit nu am spus nimic cateva zile m am comportat mai ciudat dar nici el nu a indraznit sa ma intrebe ce am, nu vroiam decat sa pun mana odata pe tel lui, fapt care s a si intamplat.

La confruntare: NU MAI ERA NICI UN MESAJ, ULTIMELE MATCH URI AU FOST IN URMA CU O SAPTAMANA, SI CEL MAI DUREROS POZA LUI DE PROFIL DINTRE CELE 2 ERA POZA DIN ZIUA NUNTII NOASTRE ( in urma cu 9 luni mai exact)

Nu vreau sa va spun ce replici penibile am avut la toate cele enumerate mai sus gen

“ESTE UN SITE DE SOCIALIZARE”
“EU NU AM NICI O TREABA DE PLICTISEALA AM INTRAT”
“M AM INSCRIS INAINTE SA NE CUNOASTEM”
“NU, NU MI A SCRIS NIMENI NICIODATA NIMIC IN ACEST TIMP”
“MI AM PUS POZA PT CA ERA PREA VECHE CEALALTA SI MA PLICTISEAM”
“AM DAT SWIPE ACUM O SAPTAMANA PENTRU CA MA PLICTISEAM”
SI “NU! NU TE AM INSELAT NICIODATA PRIN ACEASTA APLICATIE”
Nu am o dovada clara dar in urma raspunsurilor stiu ca ma minte!
INTREBARE !!
Cat la suta este posibil sa fie adevarat ce spune?!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.