Două chestii dintr-o zi foarte relaxantă, cu un pic de Brașovel și puțintică relaxare.
Așa arată o mâncărică de la Casa Ancuței din Bușteni.
Și asta e cabina #săfie, aparținând Bitdefender, de la Webstock. Care a fost foarte mișto și a avut un real succes. Două domnișoare voiau să mi se bage în față la coadă, motivând că ele sunt femei. S-au retras când le-am atras atenția că vor drepturi și salarii egale
În poză, în ordinea numerelor de pe tricou sunt Corina Georgescu, Luminița Malanca, un anonim și Andrei Crivăț.
NOU
Hai ma, chiar niciuna nu iti iese?
NOU
e o strategie, imi creez un brand
NOU
Deci de acu’ inainte roaga si tu chelnerii sa-ti faca poza daca mananci singur. Daca nu mananci singur si esti cu un bolnav de Parkinson roaga-l pe bolnav.
NOU
Bah ejti nebun? Aia-s cârnați țărănești?
NOU
nu-s carnati
in bobor i se spune pomana porcului
NOU
ati servit, sir Iuda?
NOU
Bun porcu’ ăsta, vai de colesterolu’ meu. Ieri am mâncat o “garniță” in Pitesti (la Zahana pt cunoscatori). O “pomana” buna fac si la Cheile Gradistei, servită direct în ceaun. Ancuța asta de la Bușteni e scumpa senioare?
NOU
23 de leuti
NOU
mmmm!!!!
tochitura?
NOU
pomana ramatorului
NOU
de la porc direct, nu ma incurc in restaurante 🙂
NOU
oo, un cunoscator, daca doar din poza…
NOU
btw, cica in Predeal gasesti cea mai adevaraciune de coasta de prin RO. in spate la Petrom
NOU
Confirm cele mai bune coaste de porc sunt spate la petrom in predeal.
NOU
detalii, nume, alea??
NOU
Locatia e corecta, la restaurantul Hotel Dragului. Exact in spatele Petromului din Predeal. Nu doar coastele sunt de exceptie, cam toata mancarea e foarte foarte gustoasa si bine gatita.
NOU
s-a retinut, cu proxima ocazie sunt acolo
NOU
da’ branza unde-i ?
NOU
La Bran pe capu’ …putinii!
NOU
Salutare, cabina minunata se numeste: Amelie PHOTO BOOTH si o gasiti aici: www.facebook.com/cabinafotoamelie 🙂
NOU
Mamaliga strica tot.
NOU
Un cunoscator…
NOU
se terminaseră baghetele franțuzești
NOU
Tochitura se mananca cu goufre :))
NOU
dă Liej
NOU
cu șofran
NOU
@mestere, un’ te gasesc la proxima trecere prin tarisoara, ca sa te omenesc c’un pastis, un Bordeaux, un coneac, ceva? Pe matale si inca f’o 4-5 de pe-aci, ca tare mi-ar placea…(din pacate, abia dupa Anu’ Nou, incolo, da’ promit solemn)
NOU
Sa va spuie taica cum se mananca astfel de treburi: turta fierbinte, facuta in cuptor. sau lipie facuta pe masina+pecie+mujdei de usturoi + zaibar.
Restu’ e cancan.
NOU
Te-ai stricat cu zaibaru. Ia înlocuiește-l tu cu răchia de prună în combinația de mai sus sa vezi “curcubeu pe ceru’ gurii” 🙂
NOU
La combinatia din fotugrafie, merge rachia de pruna, sa mai codimenteze mamaliga aia, dar la cum am zis eu, pita la cuptor, unsa cu ou si bulion + pecie muiata in mujdei, zaibaru’ e sfant.
Noi bem tuica de pruna doar la aperitive+ mamaliga tavalita prin branza rasa.
Ce-ati beut Arhi? Apa minerala? Suc? Bere? 😀 Niciuna din ele nu cred ca merge cu ce ai in farfurie. Parca berea ar merge, insa stim cu totii ca friptura +vin = hardcore
NOU
Aprob pozitiv la faza cu “zaibaru e de kakao”. Da’ io zic ca daca mananci chestia aia langa un Merlot 2007 sau 2009 din Republica Moldova( Chateau Vartely sau F’autor), mai intai iti urci copiii in pod si le iei scara, ca sa n-ai greturi la savurat.
NOU
zaibarul e o mizerie acra
NOU
Ma copii, daca aveti recipientele necesare, zaibaru’ se bate cu Lacrima lu’Ovidu.
Zaibarul de care vorbesc eu e sec si demidulce. Ala sec e ala din butoaie vechi, “expirate” -cica dupa 5 ani, un butoi nu mai este bun, ca i se termina taninul ala.
Iar al demidulce e scos din damigene sau recipiente de inox. De treaba asta am aflat acum o saptamana, cand mi-a adus al batran un bidon cu vin dulceag care, cica a fost depozitat intr-un recipient de-ala, in care se tine berea. Atunci m-am gandit ca, daca mustul ar fi fost depozitat in butoi de stejar, vinul ar fi avut gustul identic cu Lacrima lu’ Ovidu.
Deci zaibarul e acru pentru ca lumea e saraca si nu are recipientele necesare. Sau lenesa si prefera sa arunce strugurii, cu tot cu ciorchini, in butii vechi de 40+ ani iar cum ciorchinii sunt amari… Si pielitele, cred eu…
Ar mai fi inca o treaba, depozitarea improprie a recipientelor cu vin. Am citit ca butoaiele cu vin “respira” si ca vinul preia mirosurile din incaperea in care e depozitat. Asadar, daca ai putina cu varza langa butoi, asteapta-te sa iti miroase vinul a varza. Acum ganditi-va ce ati vazut depozitate in beciurile taranilor…
Asa ca n-o mai ardeti orasanaeste, ca zaibaru e asa si pe dincolo, fiindca in realitate e doar o chestie de tehnologie. N-ai cum sa strici dulceata mustului in asa hal incat sa fie acru sau amar decat tinandu-l in conditii improprii. Nu tine de soiul vitei-de-vie.
NOU
*recipiente de aluminiu.
Tot confund aluminiul cu inoxul fiindca am o sanie de inox si cand ma gandeasc la metalul ala argintiu imi fuge mintea la cadrul saniei.
NOU
Au macarons? Daca nu e degeaba…
NOU
E de dimineata, azi Duminica cand citesc comm cu mancarea asta delicioasa cred ca ma duc sa aprind gratarul ca nu mai tine :)), chiar daca e devreme, hm .
NOU
ar fi si cazul:)
NOU
sa nu uiti sa pui gaz pe foc, iese mult mai bine.
NOU
si trigliceridele si colesterolul ce zic? offtopic: daca tot o sa fiu in curand pe bara din nou, nu angajezi fotograf? 🙂
NOU
si cu regimul de slabire cum ramane?
Eu am scazut la 88… 10 to go…10 s-au dus din ianuarie pana acu.
NOU
Ieri am fost şi eu pentru prima oară la Casa Ancuţei. Văzut, mâncat, plăcut 😀 O să mai merg.