Rafila, despre testarea antidrog în şcoli: Ceea ce trebuie să facem este să creştem capacitatea de testare pentru droguri.

Mai știți tabletele pentru elevi, alea cumpărate în pandemie? Schema a funcționat, 150 de milioane împărțite corect, s-au vândut abonamente pe 24 de luni. Companiile de telefonie au avut grijă să plătească fomiștii jurnaliștii să dea cu „X, liderul pieței locale de telecom, a livrat Y tablete” (în unele cazuri nici nu exista contract).

Nu vă faceți griji, tabletele au fost recuperate de la elevi (sau de la amanet, după caz) pentru s-a terminat pandemia. Zic de alea care nu au stat permanent într-un depozit, sigilate.

Serios, nu poți să lași bunătate de tehnologie în mâinile unui plod, ne batem joc de resursele statului? Până la urmă sunt Vonino, 10 inci, aduse din Italia de importatorul unic Advanced Technologies (care are site-ul în construcție de doi ani, bănuiesc că n-are nevoie).


Ca să ne liniștim și cu testele antidrog în școli, concluziile până acum sunt astea:

Nu-i nimic, sunt sigur că vor apărea niște studii care să zică invers. Bani sunt, important e ca populația să înțeleagă că trebuie făcut ceva.

Din operațiunea cu mămikile am învățat deja că „a face ceva” e mult peste a nu face nimic, deci a testa niște copii care n-au carnet ar trebui să fie o idee bună. Care ar fi alternativa, să deranjăm afaceri mari? Hai totuși să nu.


Acestea fiind zise, doresc să inițiez un protest anti tocat bani publici. Duminică (nu asta, peste două săptămâni), ora 17:00, în fața hotelului Ritz-Carlton, Noord, Aruba.

La 17:30 să pornim spre Carlitos Bar & Grill, cu pauze pe parcurs dacă e nevoie.

Puteți să aduceți și copiii.

Tudor Chirilă nu e invitat, s-o bage pe aia cu „nu am chef azi”.

P.S: Dacă sunteți din București puteți să organizați și voi ceva în fața ministerului sănătății, dar vedeți că în afară de Excalibur nu prea e nimic decent în zonă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.