Sunt mulți oameni care recomandă tot felul de scule pentru făcut chestii pe lângă casă. Nu de alta, dar, cumva, în conștiința comună s-a stabilit că bărbații cam trebuie să știe orice e de făcut pe lângă casă pentru că, se știe, când începe să crească apendicele extern, se instalează și cunoștințele necesare depanării oricăror probleme ce pot apărea.

Probabil de asta și rata mortalității masculine e atât de mare față de cea feminină, pentru că avem specialiști în curent care fac tablouri electrice, specialiști în gaze care își montează singuri aragazul, ce mare kkt, iei niște role de alea albe, înfășori în jurul conectorului, verificăm cu o brichetă, all good. Dar cel mai criminal este atunci când oamenii încep să facă lucruri masculine puternice, care necesită flexuri, aparate de sudură, fierăstraie circulare, banzicuri și alte chestii care trimit oameni în cimitire sau în săli de așteptare de la urgență, cu degete sau mâini în pungi cu gheață.

Ce voiam, de fapt, să zic era că oamenii care recomandă articolele de genul ar trebui să recomande, în primul rând, articolele de protecție atât de ignorate de toată lumea. Pentru ce ai avea nevoie de cască de protecție acasă, că nu te vede nimeni. Sau ochelari de protecție. Sau mănuși de zale. Că mie nu mi se poate întâmpla, eu o să am grijă. Ups, ăsta nu era nulul…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.