Am pus BlackFriday pe litere și despărțite de punct ca să nu mai aud comentarii de alea inteligente, despre cum spamează alisterii internetul spunând de multe ori black friday, sperând ca de blackfriday să iasă primii în google pe căutarea Black Friday.

Și acum, după această magnifică demonstrație de SEO, să vă învețe moșu câteva chestii despre cum să vă comportați de Black Friday ca să nu vă mai plângeți, ca anul trecut, că a picat serverul, că Emag a epuizat prea repede oferta etc.

În primul rând, dragilor, adăstați acasă. De Black Friday emag are showroomul închis pentru livrări și comenzi. Singurul loc unde poți comanda este onlineul, unde poți să te desfășori frumos, în chiloței cu danteluțe, comandând din fața calculatorului, fără aglomerație, fără stres, fără dureri de cap.

Ține cont de faptul că Black Friday reprezintă o zi specială, cu aglomerație specială. Dacă îți comanzi un frigider sau un televizor, nu te aștepta să le primești a 2 a zi. Nu vei face decât să îți faci nervi aiurea. Ai răbdare, nu fă scandal, nu faci decât să îți tulburi zenul aiurea, pentru că, dacă te-ai gândi, ai realiza că firmele de curierat sunt pe modul kill în perioada respectivă.

Conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown, înainte de cea de-a doua ediție autohtonă a Black Friday (ziua celor mai mari reduceri), 4,1 milioane de români auziseră de acest eveniment de shopping și așteptau să vadă care vor fi ofertele retailerilor în acest an. Dintre aceștia, 59,3% și-au manifestat interesul de a cumpăra.

Din ce știu eu, în maxim 7 zile îți primești produsul. Având în vedere prețul cu care l-ai luat…

Cei de la Emag insistă să comunice că discounturile sunt reale și prețurile sunt pe bune, pentru că au tot apărut zvonuri de prețuri mărite artificial înainte de promoție, pentru a fi scăzute vineri. Vom vedea, zic eu.

Nu uita să îți faci cont. Pe orice site de genul acesta, nu poți comanda decât dacă ai cont. Nu aștepta să vinăa Black Friday, după care să stai jumătate de oră să cauți ce vrei, după care să stai să îți faci cont. E primul venit, primul servit, până te miști tu în reluare, stocurile se epuizează.

Dacă ți-ai făcut cont, stai logat pe cont, nu îți da disconect. E posibil să fie aglomerate serverele, să intri greu, să nu te poți loga, sau orice alte chestii nu risca nimic. Dacă ești logat, din 2 clickuri deja ai făcut cumpărătura.

Fii pregătit pentru orice. Reducerile sunt pentru toate produsele din magazin, iar la emag poți cumpăra inclusiv bormașini sau jucării de copii. Nu ai de unde să știi peste ce îți pică ochii. Important e să fii pe fază și să îți faci contul din bancă să sângereze ca Ghiță în ziua de Ignat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.