Mă gândeam că poate vreți să aflați pe unde mi se preumblă picioarele, în boema viață pe care o duc zi de zi. Ar fi ceva de scris, dar există și o modalitate mai simplă, o listă cu locurile prin care cutreier și recomandările aferente, listă pe care am făcut-o și pe care o puteți găsi aici, la Getlokal.

Bine, treaba e mai frumoasă de atât. Cei de la Getlokal, văzând că le folosesc aplicația, s-au gândit să ofere un premiu cititorilor de arhiblog care își vor face și ei, la rândul lor, liste cu locurile pe care le frecventează. Locurile pot fi de oriunde din țară, iar dacă nu le găsiți deja pe Getlokal, e suficient să le propuneți aici și ele vor apărea imediat, după o scurtă verificare.

Cum faci o listă?
Intri pe getlokal, îți faci cont, manual sau pur și simplu dând click pe butonul de facebook de pe site, te duci la crearea de liste, și începi să adaugi locurile pe unde te preumbli. Ai libertate totală la descriere și conținut, dar mai ușor cu pornografia grea, că mai sunt și copii care folosesc situl. Nu si nici o limită, poți să faci o mie de liste, dacă vrei.

După ce faci fiecare listă, vii și lași un comentariu cu ea, desigur pe arhiblog, la acest articol.Poți face asta până pe 19 octombrie când, împreună cu cei de la Getlokal, voi alege câștigătorul, în funcție de ce liste a făcut. Adică trebuie să aibă liste utile, creative și/sau funny.

Ah, uitam să vă zic de premiu. Premiul este o Tableta Google Nexus 7 cu procesor NVIDIA® Tegra® 3 Quad-Core 1.2GHz, 7″, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.1, Brown.
Sper că e mulțumitor și că merită efortul.

LE : Poate vreți să vedeți cum arată premiul.