[fbvideo link=”https://www.facebook.com/MusicLuigykentMp3/videos/1725472460804205/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Practic, da, primul impuls e să te gândești că ăla e copilul tău și că primul gest pe care l-ai face ar fi să îi rupi picioarele toantei. De fapt, mai degrabă mâna aia pe care o întinde să îi fie pupată.

Dar hai să nu ne punem în locul părinților și să gândim ca niște membri ai societății. Acolo sunt 3 copii, toți au până în 15 ani. E multă agresivitate exacerbată de faptul că e filmată, că i se pare că își construiește o reputație. Să nu uităm procentul de prostituate oferit bucureștiului de către ploiești, de altfel.

Ce îi faci, ce pedeapsă îi dai copilului vinovat, astfel încât să învețe ceva și să devină un alt fel de adult? Nu, soluția nu e să îi rupi picioarele, nu e să o bați, nu e nimic din toate acestea. Nu, eventualul arest nu e nici el o soluție, sistemul penal din românia nu e făcut să reeduce, ci să antreneze viitori infractori.

Cum faci ca să transformi acest copil agresiv într-un adult decent și nu într-o viitoare lucrătoare din cabina tirurilor?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.