Am fost sâmbătă o fugă la marea neagră (a condus nevasta-mea, mulțumesc frumos, suntem bine sănătoși, mi s-au vindecat și hemoroizii, totul e în regulă), ocazie cu care l-am băgat pe Igor în apă complet pentru prima oară. Să vezi fază, animalul știe să înoate.

Partea proastă e că am aflat de la cineva de pe facebook că de fapt există o frumoasă lege care interzice accesul cu câini și mașini pe plaje. Aia cu mașinile am înțeles-o, aia cu câinii, nu, fiind practic plin de câini vagabonzi pe plajele din constanța.

Bine, sunt profund conștient că legea a venit urmare a comportamentului stăpânilor, cei care au câini, dar nu știu să strângă căcații după ei. Dar s-a făcut în clasicul stil românesc. De ce să ne pierdem noi vremea cu amendarea și educarea porcilor, nu mai bine amendăm pe toată lumea și, într-un final, nu mai respectă nimeni legea?

Desigur, există o lege de gen, doar că pe plaje nu există toatele unde să se cace umanii, iar românii, antrenați de atâția ani în domeniu, consideră absolut normal să își facă treburile în apă, că se diluează rapid, ce mare brânză.

Așa că o să caut să văd ce acte am nevoie ca să ies cu Igor din țară și ne vom duce la bulgari la mare. Dacă conduc 220 de km pana la constanta, mai fac 50 pana la Varna fără probleme. Vorbind foarte serios, mă gândesc cum se poate face rost de o rezidență/cetățenie bulgărească. Pentru că aici, excuse my french, lucrurile se duc cam în căcat. De câine sau om.

POST SCRIPTUM: In imagini stam pe o saltea Lamzac, care e cea mai misto chestie de plajă ever, recomand.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.