Probabil nu știați, dar ieri au fost alegeri locale în județele unde fotoliile de primari/consilieri au fosta vacantate din diverse motive, cu ar fi Văcuța Olguța la Craiova, făcută ministră în guvernul Dragnea și probabil remaniată cât de curând.

Peste 207.000 de persoane, adică doar de o treime, au votat, duminică, până la închiderea urnelor, la alegerile locale parţiale organizate în 49 de localităţi, la Craiova prezenţa la vot fiind de aproape 19%, iar la Târgu Jiu – aproximativ 30%.

Înțelegeți cum stă, de fapt problema? Înțelegeți că toate chestiile alea cu #rezist și alte rahaturi nu au niciun fel de substanță atunci când problema devine serioasă și trebuie să ieși la vot? Pentru că a fost cald, pentru că ștrand, râu, pădure, grătare, tot ce e necesar ca să apară acea fină durere în cur, care zice Da mai dă-i în plm pe ăștia cu alegerile lor, că oricum toți fură.

Stați să vedem rezultatele. Pentru mine e evident că au ieșit la vot aceiași pensionari care au dus PSD-ul unde este acum. Și mi-e la fel de clar că, dacă până în alegeri, dar undeva acolo aproape de data alegerilor, nu se întâmplă ceva grav, dezastruos, ca să apară mobilizarea aceea patriotică de moment, vom avea PSD multă vreme de acum încolo.

Prea multă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.