Mă gândeam că, poate ați vrea un development la situația asta cu RDS-ul. Pentru cine vrea versiunea scurtă, mi-am vândut casele din Pantelimon în 2022, am închis contractul, am acte care dovedesc asta, inclusiv RDS mi-a răspuns că s-a închis contractul, prin urmare mi-au vândut o datorie prezumtivă către niște recuperatori încă din 2022 și îmi emit, lunar, facturi, în continuare, fără probleme.

Așa, după ce v-am adus up to speed, poate vreți să știți unde stăm.

Stăm bine, adică exact la fel ca acum un an sau ca acum doi ani.
Știți ce mi-am dat seama, de fapt?
RDS le-a dat țeapă băieților ăstora de la APS Holding, cu bună știință. Le-au vândut o datorie despre care RDS știe, cu absolută certitudine, că nu există, pentru că au eliberat ei, cu mânuțele lor, actele care dovedesc asta. Și cel mai probabil nu sunt singurul, cine știe câte milioane de oameni sunt hărțuiți zilnic, pensionari speriați și puși pe drumuri, totul pentru că cei de la RDS sunt niște păcălici. Iar APS a dat banii pentru contractul ăla și încearcă să îi recupereze, de bună credință fiind. Bine, nu îi plâng, contractele astea se vând cu 1 euro kilogramul și se fac pentru ca corporațiile să scape, la final de an, de orice contract care le-ar putea afecta rapoartele financiare către acționari.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.