Citim despre rasismul lui trump și ne inflamăm despre nazism și cum își permit ăia să facă demonstrații despre white pride. Și așa este, nu ai cum să te aștepți ca o japiță cu bani, care și-a axat campania strict pe discriminare, să aibă altfel de gândire.

Pe de altă parte, chestia asta e profund reală și există în aceste momente.

Da, știm, rasa albă nu a fost oprimată and shit. Sunt perfect de acord. Sunt de acord și cu faptul că white pride e folosită în combinație cu svastika și alte căcaturi. Dar, pe de altă parte, chiar și fără zvastikă sau alte simboluri naziste, nu ai voie punct să te folosești, în spațiul public, de chestia cu white pride. Dacă te-ai scăpat cu așa ceva, gen sunt mândru că sunt alb, ești complet ars, în societatea despre care vorbim.

Și o avem aici, pe site, pe Mihaela care poate depune mărturie din zonă. Un negru îți poate spune white trash și nu există nicio problemă. Dacă tu ripostezi și îi spui reciproca, ai șanse să ajungi la pușcărie.

Una peste alta, rasismul vine din ambele părți și, așa cum preconizam, egalitatea inegală, impusă cu forța, cea în care femeile sunt mai egale decât bărbații, negrii sunt mai albi, evreii sunt mai palestinieni, cotele obligatorii de femei, indiferent dacă sunt mai bune sau nu decât bărbații and so on, a dat în clocot și este extrem de clar că există o pătură extrem de consistentă de oameni care nu o mai acceptă.

Și dacă nu dezamorsăm problema inteligent, o vom dezamorsa cu sânge.