cati-andornescu-mizerabila

Comisia de invatamant din Senat, prezidata de fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu (PSD), a modificat pe ascuns un proiect de lege esential pentru mii de scoli. Comisia a introdus un amendament prin care amana organizarea concursului de director si director adjunct de scoala, ce urmeaza sa se desfoare in octombrie, pana la vacanta de vara din 2017. Proiectul, odata aprobat, ar stopa concursurile organizate de ministrul tehnocrat Mircea Dumitru, si ar da viitorului ministru din guvernul rezultat dupa alegeri puterea de decizie. Ecaterina Andronescu a confirmat pentru Mediafax existenta modificarii legislative: “Exista o asemenea lege in Parlament, dar nu stiu cand se va vota, cand o sa o puna pe ordinea de zi Biroul permanent al Senatului”. Intrebata cum si de ce a introdus amendamentul pe lege, Ecaterina Andronescu nu a mai comentat si nici nu a mai putut fi contactata telefonic, precizeaza agentia de presa.

Directorii de școli, în românia, sunt numiți politic. Pentru că așa trebuie. PSD nu dorește să scape din mână metodă cea mai simplă de a rămâne la putere pe termen lung, adică păstrarea în ignoranță a populației. Ține-i săraci, ține-i în beznă și vei rămâne puternic.

Era cât pe ce ca mizeria asta să dispară și să avem directori de școli prin concurs. Nu o să îi mai avem, pentru că a avut grijă Cati să rezolve problema stringentă a PSD-ului. Ce mai penal ministru al învățământului, femeia care a distrus mai mult decât au făcut-o toți ceilalți miniștri, combinat.
Cel mai penal parlament avut vreodată. Cele mai mizerabile figuri. Totul pentru ca secțiile de votare din școli să poată fi mânărite.
Și totuși, nimic.