În primul rând, sunt pro vaccinare obligatorie. Nu mă interesează niciun argument idiotic cu libertăți și alte chestii, în timp ce mor copii din cauza unor boli complet eradicate în civilizație.

Așa. Revenind.
Am înțeles că Dragnea își exprimă rezerve puternice față de proiectul de lege care instituie obligativitatea vaccinării cu vaccinurile de bază, din motive de libertăți. După care criminalul de ministru al sănătății, cel ce a condamnat la moarte săptămâna trecută câteva sute de mii de bolnavi de cancer, a ajuns și el la concluzia că da, e obligatoriu, dar nu foarte obligatoriu și că nu poți interzice accesul nevaccinaților în școli, că au drepturi.

Anyway.
Eu sunt de acord cu o lege care să stipuleze vaccinarea obligatorie, desigur. Dar doar dacă în acea lege e trecută și obligativitatea primară a statului, OBLIGATIVITATEA de a avea, pe stoc, pentru TOȚI cetățenii săi, vaccinurile de bază pentru copii. Iar dacă acele vaccinuri lipsesc, AȘA CUM SE ÎNTÂMPLĂ ACUM, responsabilul din ministerul sănătății să fie acuzat de genocid și crimă.

Altfel, orice lege de genul e doar o frecție cu carmol la hemoroizi.