Vii pe A2, mergi în coloană, cu 100 la oră. Aglomerat de mori. Cu toate astea, toate BMW-rile care ajung În spatele tău dau flashuri, să te dai la o parte. Pentru că tu mergi cu 100 pentru că așa vrei tu, nu pentru că ăla e traficul. Și chiar așteaptă să te dai la o parte, ei se grăbesc, toți ceilalți, nu. Din loc în loc, băieți simpatici, din provincie, sunt trași pe dreapta, pe banda de urgență. Se mai dezmorțesc, mai dau câte un pupic tipelor care le-au servit de cushion for the pushin cât au stat la mare. Totul spre nervii motocicliștilor care merg pe aceeași bandă de urgență, doar au loc, nu sunt chiar atât de multe BMWuri pe banda specială de BMW.

Între timp, poliția stă la umbră în benzinării, în loc să fie în trafic, eventual anonim și să îi culeagă pe băieți.
Citeam ieri, un tip foarte nervos că nu se interzice fumatul în parcuri. Pentru că, sigur, dacă se interzice fumatul, nu mai sunt chiștoace.

Băbăeț, românia nu duce lipsă de legi și de interdicții. România duce lipsă de poliție care să facă ceva. Poliție care să dea amenzi de 100 de lire pentru un chiștoc, cum a pățit colegul subiectiv în UK. Poliție care să dea amenzi bivolilor de pe autostrăzi. Care să dea amenzi celor care opresc pe banda de urgență pentru că vor să facă poză cu rapița. Poliție care să dea amenzi și să implementeze legile deja existente.

POLIȚIE. Nu avem poliție. Avem doar parașutistele lui Dragnea, în conducerea poliției. Și cam atât.