Pornind de la postul asta de pe blegoo, am avut o usoara revolta, legata de ce spune tipul acolo.
El afirma sus si tare ca blegoo e gica contra, reprezentantul blogosferei.
Dragul meu, blegoo A FOST gica contra, vocea celor mici ridicata impotriva natarailor ce polueaza blogosfera.
Blegoo era gica contra cand se lupta cu ideile aiuristice ale lui Cristea, legate de fostul Netoo, cand il ironiza pe Manafu pentru sclipirile sale tunisiene, cand isi batea joc la modul grosier de oarisce nenici care lucreaza pe la google sau microsoft.
La momentul actual, blegoo e un site jenant, de pupat in cur. Cum de altfel tu singur afirmi. Il pupi in cur pe eduard, pe vivi, pe manafu, pe cristea, pe toti, si pe fata. Si da, ii scuipi in ochi pe toti ceilalti care erau de partea blegoo cand exista pe wordpress. Atunci era si un piticu care mai spunea cate-o chestie buna, era si-un visurat care baga tare din transee, eram noi, bloggeri, mici si rai de gura, fara trafic, dar cu o tona de idei.
Acum, ia explica-ne tu noua, la ce esti tu gica contra? Ca il injuri pe piticu? Care piticu a fost unul din cei care a participat cu idei la blegoo initial, desi, dupa cum se stie, are coloana vertebrala a unei rame. Ca il injuri pe zoso? Asta e in trend intotdeauna, orice cretin il injura.
Asa ca, nu te mai bate cu caramida in piept ca esti gica contra al blogosferei, pentru ca tu esti cel mai mare pupincurist si lingau de pe blogurile romanesti.
Hai succese!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.