Observ cu deosebit interes cum s-au activat armatele de ubermenschi USR, adulatorii lui VV și a dezvăluirilor sale care, ca idee, tocmai au fost demontate și curg declarațiile despre cum vai, dar noi am vrea să ne vaccinăm, dar noi respectăm legea, îi lăsăm pe sărmanii bătrâni și pe cei care sunt legal la rând.

În primul rând, dacă în acest moment tu, persoană sănătoasă la cap, nu cauți activ, ca și mine, o modalitate de a-ți vaccina familia cât mai repede, indiferent dacă e legal sau va trebui să dai cu subsemnatul la DNA după aia, înseamnă că ar trebui să te uiți în chiloți, e posibil să ai organul greșit acolo. Dacă îți iubești familia, faci chestii. Simplu. Nu dai justificare decât ție însăți și atât, nu proștilor de pe internet, nu ceri voie, nu nimic. Faci. Sau încerci să faci.

A, că vai, nu vă faceți pentru că respectați legea. Da, sigur, pentru că, oricum, altceva nu prea aveți ce face, dacă nu aveți o pilă în sistem nu vă puteți vaccina. Deci bătutul cu cărămida în piept de genul Vai, las pe alții mai vrednici e doar un rahat pentru fraieri. Dacă mâine ai afla că te poți vaccina sau îți poți vaccina familia contra șpagă, ai fugi mâncând pământul.

Și încă ceva. Niciunul dintre voi nu o face pentru a proteja bătrânii, sărmanii sau pe cei din prima linie. La fel ca și mine, și sunt convins de asta, ați face scut uman cu o bătrânică de asta sfătoasă gen profetul de 101 ani din piața victoriei, fără să clipiți, ca să vă salvați copilul, soția sau părinții.

Restul sunt baliverne. Grow the fuck up!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.