Am terminat de văzut episodul 8 S03 din American Gods, ca de obicei, cu gura cascată în fața imaginilor de o perfecțiune rar întâlnită, e o povestire în poze animate, incredibil de bună și mă gândeam ce personaj puternic și mișto desenat este Dead Girl, cât de naturală este iubirea dintre Jinn și amărâtul ăla, făcutăm atât de bine încât scenele de sex nu au nimic repulsiv în ele, chiar dacă ești straight, cât de bine închegat e totul.

Și după aia stai și compară cu mizeria aia de Birds of Prey, făcută pentru femei puternice. Sau Wonder Woman 1984 sau cât e ăla, cu dialogurile alea obosite Câteodată trebuie să stăm și pe tocuri, la Captain Marvel, cu tanti aia făcă cur sau emoții. Și nu înțelegi de ce regizoarele filmelor de genul ăsta se plâng despre cum oamenii sunt transfobici sau misogini, nu se uită la filme cu femei pentru că urăsc femeile și vor ca filmele să moară.

Right, de aia nu o să mă uit eu la Iron man cu o negresă în rolul principal, că nu îmi plac femeile sau nu îmi plac negrii. Sau la noul Bond, exact din motivul ăsta.
Singurul mod unde voi privi o Iron, woman, va fi un vocativ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.