De ceva vreme am inceput sa gatesc eu exclusiv, pentru ca Luna sa poata avea grija de printesa intunericului si sa si munceasca, cineva trebuie sa castige si bani in kibutzul asta. Faptul că, în fiecare noapte, devil’s seed se conectează la mainframe ca să își uploadeze noi directive nu ajută deloc la odihna mamei și la capacitatea sa de concentrare, așa că măcar la chestiile banale să contribui și eu cu ceva.

Anyway, de cand fac asta, mi-am dat seama de ceva. Incredibil cât de multe figuri aveam la mâncare, ce mofturi de prințesită bob de mazăre.

Abia acum îmi dau seama, când stau cu inimioara cât un purice, să văd, le place, mănâncă, cum li se pare, dă-mi un feedback! Și, când mă gândesc înapoi, îmi vine să mă bat singur pentru fițele mele. Nu știu cum au reușit femeile din viața mea sa stea langa mine.

Ce voiam, de fapt, să zic, e că mofturoșenia se transmite în familie.
Cred ca am cel mai tampit motan, dpdv al mancarii. Pur si simplu nu mananca nimic altceva decat purina one sterilcat. Ba, nimic altceva, nu pliculet, nu cutiute de 15 lei 20 de grame, niciun crantanel de pisica, nimic, absolut nimic. Maxim daca fura cate o bucatica de carnita din farfurii sau, daca primeste, branza topita. Dar doar branza topita, nu altceva. Nici vorbă să mănânce mâncare gătită sau ceva, doamne ferește. Rar ne face onoarea de a lua fripturică din farfurie și aia doar o bucățică mică și, dacă nu e high quality porc, o scuipă. Asta deși purina îi iau de vită sau pește.

Asta e, FSM nu bate cu bota.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.