După ce am pus filmulețul cu fotoliul de la Komoder, am primit 100 de milioane de întrebări, care mai de care mai funny.

Aveți aici clipul, dacă nu l-ați văzut.

Adevărat, la unele chestii nu m-am gândit, așa că o să le răspund aici, tuturor. Aveți notificare în aplicație
, dacă uitați să citiți.

Arhi, trebuie să fac duș înainte de a folosi fotoliul sau să mă spăl pe picioare?
Draga mea, nu trebuie, deși e recomandat, pentru binele celor din jurul tău. Fotoliului nu îi pasă, pielea de pe el se șterge cu o cârpă. La fel, locul unde se bagă picioarele e foarte ușor accesibil, se scoate ușor în afară, poate fi aspirat și spălat fără probleme.

Arhi, pot să ridic fotoliul ca să aspir sub el?
Depinde foarte mult de greutatea cu care împingi la piept, pentru că fotoliul are 140 de kilograme, așa că, dacă nu ai un braț cu circumferința de 60cm, puțin probabil să o poți face.
Din aceeași cauză e bine să stabiliți dinainte unde îl așezați, pentru că, dacă e ca la mine, pe pardoseala de plută, mai greuț să fie mutat.

Arhi, intră în lift?
Nu cred, are 2 metri lungime, întins și 85 de centimetri latime, deci poate într-un lift de marfă. Ba chiar trebuie să vă măsurați bine ușa de la intrare, înaint de orice. Oricum, 2 bărbați bine hrăniți, cu Starbacksul în sânge și gleznele goale, urcă 10 etaje cu el în 10 minute fără probleme.
Glumesc, transportul e gratuit, nu e treaba voastră. Treaba voastră e să intre în casă.

Arhi, putem face copii în fotoliu?
Da, recomand, deși e destul de greuț. Recomandat ca bărbatul să fie în fotoliu, altfel poate ieși cam dureros. Dar, după ce faceți copii și încep să mișune prin casă, aveți grijă de ei și țineți-i în afara razei de acțiune a fotoliului, pentru că are tot felul de mișcări de ridicare, strângere, forfecare și nu vreți să aibă vreun copil mâna pe acolo.

Sunt și întrebări legate de caracteristicile tehnice, cred că le găsiți mai ușor aici unde sunt explicate cu poze, cum place internautului, decât să le repet eu.

Cât despre întrebările legate de programele de masaj, sunt destul de multe programe, sunt automate dar, fiecare din ele poate fi ajustat manual din telecomandă, locul unde ai ajustări pentru absolut orice fac chestiile alea, dacă să te lovească sau să te apese sau ciupească, cât de tare să o facă și unde, să insiste într-un singur loc, zonă sau pe întreg spatele (recomand masajul pe fesieri, o să priviți viața mult mai deschiși). Căldura poate fi dată tare sau încet, poți să îți curgă oxigen sau să îți legi telefonul la bluetooth și să îți susure chiar la urechi o muzică de relaxare de pe youtube sau ce program preferat ai tu de muzică.

Poate să îți facă ciorbă, să te facă mai frumos, mai atractiv, mai deștept? Nu. Dar te poate face foarte fericit, pe tine și pe ai tăi, după cum se poate remarca.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.