Câteodată stau și mă întreb. Cretinii care bat câmpii despre cum ar trebui să îi facem pe plac lui Putin, pentru că are rachete nucleare și vai, trebuie să evităm cu orice preț un conflict nuclear, înțeleg că dacă orcilor le iese șantajul ăsta, nu se vor mai opri niciodată și că, din când în când, o nouă bucată de pământ care nu le aparține va fi luată cu forța?? Și că orice altă putere nucleară va începe să acumuleze statele mai mici din jur, pe baza acestor amenințări? Cât timp aprobăm asta, până când bucata respectivă e românia?

Chiar atât de idioți să fiți încât să nu înțelegeți un fapt simplu? Șantajul nu se termină niciodată? Și că dorințele DECLARATE ale lui Putin nu se opresc la Ucraina? Că acum se joacă, la propriu, libertatea întregului bloc estic? Stați și vă uitați în gura unor imbecili plătiți de ruși, ca gunoaiele de la Guerilla, dar nu vă folosiți capetele deloc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.